Φωτια Σαμοσ - Όπως είπε πριν από λίγο ο δήμαρχος σάμου, γιώργος στάντζος μιλώντας σε πόρταλ από το πύρινο μέτωπο:

Φωτια Σαμοσ - Όπως είπε πριν από λίγο ο δήμαρχος σάμου, γιώργος στάντζος μιλώντας σε πόρταλ από το πύρινο μέτωπο:. Οι φλόγες καίνε δασική έκταση ωστόσο. Επί τόπου 22 πυροσβέστες με 13 οχήματα, εθελοντές και μηχανήματα δήμων. Καίει δασική έκταση και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον περιορισμό του πύρινου μετώπου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η φωτιά είναι σε πολλά μέτωπα. Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα ενοίκων και εργαζόμενων.

Στο σημείο, επί της εθνικής οδού σάμου καρλοβάσου, στο ύψος της γέφυρας μπλαμ, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντικών κλιμακίων. Η φωτιά είναι σε πολλά μέτωπα. Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα. Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν δύο ελικόπτερα, δύο αεροσκάφη ενώ επιστρατεύτηκε και το αεροσκάφος beriev. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες.

Οι πρώτες εικόνες από τη φωτιά στη Σάμο - Ενισχύονται οι ...
Οι πρώτες εικόνες από τη φωτιά στη Σάμο - Ενισχύονται οι ... from media.enikos.gr
Καίει σε δασική έκταση και λόγω των ανέμων φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις με τη μάχη που δίνει η πυροσβεστική από αέρος και από εδάφους να είναι τεράστια. Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στη σάμο. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά, που ξέσπασε στις 15:15 σε δασική έκταση στην περιοχή κονταίικα στη σάμο. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στους βουρλιώτες της σάμου. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή βουρλιώτες σάμου.

Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα.

Με δήλωση του στα τοπικά μμε της σάμου ο υποστράτηγος της πυροσβεστικής, ιωάννης σταμούλης, συντονιστής. Όπως είπε πριν από λίγο ο δήμαρχος σάμου, γιώργος στάντζος μιλώντας σε πόρταλ από το πύρινο μέτωπο: Σε ύφεση είναι η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση, στην περιοχή κοντοκαίικα σάμου. Προληπτική απομάκρυνση ενοίκων από ξενοδοχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στη σάμο. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στους βουρλιώτες σάμου. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. «θα είναι μια δύσκολη νύχτα. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση. Για την κατάσβεση επιχειρούν 37 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 15 οχήματα, καθώς και εθελοντές πυροσβέστες με υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δύσκολη είναι η κατάσταση στη σάμο με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή βουρλιώτες. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη. Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα ενοίκων και εργαζόμενων. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου.

Φωτιά στη Σάμο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Εκκενώθηκαν ...
Φωτιά στη Σάμο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Εκκενώθηκαν ... from cdn.cnngreece.gr
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Για την κατάσβεση επιχειρούν 37 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 15 οχήματα, καθώς και εθελοντές πυροσβέστες με υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά, που ξέσπασε στις 15:15 σε δασική έκταση στην περιοχή κονταίικα στη σάμο. Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα. Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα ενοίκων και εργαζόμενων. Επί τόπου 22 πυροσβέστες με 13 οχήματα, εθελοντές και μηχανήματα δήμων. «θα είναι μια δύσκολη νύχτα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες σάμου.

Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Για την κατάσβεση επιχειρούν 37 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 15 οχήματα, καθώς και εθελοντές πυροσβέστες με υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δύσκολη η κατάσταση στη σάμο με την φωτιά να καίει ανεξέλεγκτα και να υπάρχουν διάσπαρτες εστίες. Δύσκολη νύχτα σε κοκκάρι και μυτιληνιούς, εκκενώθηκαν ξενοδοχεία και σπίτια. Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν δύο ελικόπτερα, δύο αεροσκάφη ενώ επιστρατεύτηκε και το αεροσκάφος beriev. Δύσκολη είναι η κατάσταση στη σάμο με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή βουρλιώτες. Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, έχει 32.974 κατοίκους. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στη σάμο. Είναι ένας τουριστικός προορισμός τεράστιος με αρκετούς τουρίστες. Καίει σε δασική έκταση και λόγω των ανέμων φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις με τη μάχη που δίνει η πυροσβεστική από αέρος και από εδάφους να είναι τεράστια. Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή βουρλιώτες σάμου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στη σάμο. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Φωτιά ξέσπασε σε καταυλισμό ρομά στην πάτρα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Δάσος στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου καίει η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης.

Παύλος Χαϊκάλης: Τελείωσε για μένα όλη η ιστορία, δεν ...
Παύλος Χαϊκάλης: Τελείωσε για μένα όλη η ιστορία, δεν ... from images32.inewsgr.com
«θα είναι μια δύσκολη νύχτα. Οι φλόγες καίνε δασική έκταση ωστόσο. Φωτιά ξέσπασε σε καταυλισμό ρομά στην πάτρα. Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα. Όπως είπε πριν από λίγο ο δήμαρχος σάμου, γιώργος στάντζος μιλώντας σε πόρταλ από το πύρινο μέτωπο: Με δήλωση του στα τοπικά μμε της σάμου ο υποστράτηγος της πυροσβεστικής, ιωάννης σταμούλης, συντονιστής. Καίει δασική έκταση και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον περιορισμό του πύρινου μετώπου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε υπενθυμίζουμε ότι η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, τόσο με επίγεια όσο και με εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Δύσκολη η κατάσταση στη σάμο με την φωτιά να καίει ανεξέλεγκτα και να υπάρχουν διάσπαρτες εστίες.

Η φωτιά είναι σε πολλά μέτωπα. Σημειώνεται, ότι σε προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς προχώρησε η πυροσβεστική υπηρεσία σαμου και η αστυνομία. Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Οι φλόγες καίνε δασική έκταση ωστόσο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Η σάμος είναι ελληνικό νησί του ανατολικού αιγαίου περί το μέσον αυτού και ανατολικά του ικαρίου πελάγους, και ανήκει στον ομώνυμο νομό σάμου. Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα. Η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη. Δάσος στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου καίει η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης. Στο σημείο, επί της εθνικής οδού σάμου καρλοβάσου, στο ύψος της γέφυρας μπλαμ, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντικών κλιμακίων. Επί τόπου 22 πυροσβέστες με 13 οχήματα, εθελοντές και μηχανήματα δήμων. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στους βουρλιώτες της σάμου.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook